<img jangkungna = "1" lebar = "1" style = "tampilan: euweuh" src = "https://www.facebook.com/tr?id=1241806559960313&ev=PageView&noscript=1" /> Drone Pertanian, Alat Anti Drone, Drone Pemadam Kebakaran - Hongfei
  • Showroom
  • Hak inteléktual
  • Gudang

KamiHongfei Aviation Téhnologi Co., Ltd

Hongfei Aviation Technology co., Ltdmangrupakeun produsén well-dipikawanoh ngeunaan drones di NanJing pikeun leuwih ti 20 taun, Salian nyadiakeun drones ka konsumén urang, urang ogé bisa nyadiakeun layanan latihan produk.sarta kami boga tim sanggeus-jualan profésional urang sorangan.

 

  • Produksi-Line-4
  • Produksi-Jalur-3
  • Produksi-Jalur-2

urangklien

Drones kami paling laris di Cina sareng diékspor ka sakumna dunya, sareng kami parantos kéngingkeun kapuasan para nasabah pikeun kualitas produk sareng jasa kami.

  • Amérika Sarikat
  • Rusia
  • Jepang
  • Méksiko
  • Pakistan
  • kalkun
  • Indonésia